Julen er hyggelig men dyr

Julen er en herlig højtid, hvor man kan hygge og vise kærlighed overfor sine nærmeste. Det er en traditionsrig højtid, hvor baggrunden, nemlig fejringen af Jesus fødsel, er gledet lidt i baggrunden, men hvor essensen, stadig opretholdes og vises. Julen er en kold vintertid, hvor alle pludselig synes at have mere overskud til at gøre godt for andre. Dette er noget af det vigtigste, og julen bør for alt i verden ikke blot handle om at mæske sig i julemad og modtage dyre gaver.

Vi kan dog ikke komme uden om at julen koster mange penge. Der skal købes julemad og drikkevarer, juletræ og -pynt, og derudover skal der også være råd til overraskelser i form af både julegaver, kalendergaver, adventsgaver og mandelgaver. En masse gaver, men man behøver ikke nødvendigvis give alle slags, og ofte er det tanken, der tæller. Den er heldigvis gratis. Når der drejer sig om julegaver til børnene, spares der dog ofte ikke. For børn er en stor del af julen nemlig at modtage nogle gode gaver, som de har ønsket sig længe. For de voksne er en del af glæden at se de små poder lyse op, når de modtager det, som de ønsker sig. Det kan vi selv sagt godt unde dem, da det kun er jul en gang om året, og det trods alt er børn, som vi holder af. Derfor bør vi ikke gå på kompromis med julegaverne til børnene.

Lån penge til julegaver

H is budgettet er lidt stramt i årets sidste måned, så kan du overveje at låne et mindre beløb til køb af julegaver. Du kan faktisk låne mellem 500 og 6.000 kr. ganske gratis igennem udbydere som Ferratum og Vivus. Disse udbyder mikrolån, der skal betales tilbage indenfor mellem 30 og 45 dage. Typisk skal du derfor betale pengene tilbage med din næste månedsløn, men løsningen er alt andet lige, bedre end at trække over på dankortet. Her risikerer du omkostninger på 20 procent, en vred og insisterende bankrådgiver og et spærret dankort, der kan være svært at få åbnet igen. Ansøg derfor om et hurtiglån i dag, så julefreden på den måde bliver sikret.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.