Sådan får du den billige nytårsfest

Nytårsaften står for mange danskere i festens tegn. Mens julen ofte tilbringes med ens nærmeste familie, bruger mange ofte nytårsaften som en anledning til at holde den helt store fest og sparke det nye år ind med manér. Det gøres ofte med gallatøj, fin middag, en masse alkohol og raketter til at fyre det nye år ind. Dette er dog ofte ikke helt billigt, og dankortet kan ofte blive lidt for rødglødende. Især taget i betragtning af at nytårsaften falder knap en uge efter en anden traditionsrig, om end dyr, højtid. Nemlig julen, hvor der også bruges rigtig mange penge på julemad, julepynt og julegaver. Det kræver derfor sin mand at holde tungen lige i munden, så man kan få råd til det hele.

Der kan spares mange penge på nytårsforberedelserne. Undgå så vidt muligt at handle ind til middag og fest kort tid før selve dagen. Butikkerne skal nok få solgt ud af bl.a. drikkevarer, og der er derfor typisk ikke nævneværdigt gode tilbud mellem jul og nytår. Planlæg derfor dine indkøb og tag evt. en tur til grænsen, hvor du handler ind til både jul og nytår på samme tid. Du kan med fordel handle drikkevarer, både læskedrikke og alkohol, på den anden side af grænsen. Derudover er der også penge at spare på kød og andet, der hører til en god fest.

Lån penge til nytårsfesten

Hvis budgettet er stramt, og du måske har brugt for mange penge op til jul, så kan du overveje at låne penge til nytårsfesten. Du kan f.eks. låne 1.000 kr. på fleksible vilkår, som du efterfølgende kan afdrage med f.eks. 200 kr. om måneden. Du strukturerer selv de månedlige afdrag, og kan derfor nøje tilpasse dem til dit månedlige rådighedsbeløb. Du kan låne penge via låneudbydernes hjemmesider, hvor du kan ansøge på 5 minutter. Behandlingstiden er kort, og du har pengene hverdagen efter, at du har ansøgt. Ansøg derfor om et minilån i dag, så har du penge igen i morgen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.