Pas på lån med ÅOP på over 25 procent!

Står du i en situation hvor du mangler lidt ekstra penge, så kan du overveje at søge om et lån online. Mulighederne er mange, og der kan ofte være nemt at forsvinde i den store jungle af låneudbydere. Så her kommer en lille guide til, hvordan du kan gøre det nemmere for dig selv, når du skal låne penge på nettet.

Der findes ofte mange billige lån online og det kan være umuligt, at finde ud af hvilket lån der er bedst for en selv. Derfor er der også mange sider, der sammenligner de forskellige lån online. Det man skal huske at kigge efter hvis man vil låne penge på nettet, er den årlige omkostning i procent, også kaldet ÅOP. Ved hjælp af ÅOP, kan man hurtigt udregne hvor dyrt lånet kommer til at blive for dig, og alt afhængig af hvor meget du vil låne, kan det nemt gå hen og blive dyrt.

En super behjælpelig hjemmeside er beregnlån.dk – her kan du gå ind og udfylde et skema der viser dig hvad lånet i sidste ende kommer til at koste dig. For eksempel hvis du låner 25.000,- hos D:E:R, er renten på 26,08% og ÅOP er på 27,53%. Sammenligner vi de tal med, for eksempel, GE Moneybank, hvor renten er helt nede på imellem 3,95% og 9,95% og ÅOP er 5,58% til 11,69% – finder du hurtigt ud af, hvilket lån der ser bedst ud for dig.

Der findes også hjemmesider som laanetorvet.dk og XCSE.dk, der har stillet de forskellige låneudbydere direkte op mod hinanden. Her kan du se, hvor du får mest ud af pengene, og hvor meget du skal betale tilbage. Ofte kan man selv bestemme hvor meget man vil afdrage med per månede, men der er nogle få steder, hvor dette beløb ligger fast.

Hvis du vil låne penge online, kan det helt klart betale sig lige at tjekke sig om en ekstra gang. I sidste ende kan det spare dig for en masse ekstra gebyrer, og eventuelt et minilån som du ikke har råd i økonomien, til at kunne betale tilbage.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.