Hvad er fordelene ved et forbrugslån?

Forbrugslån er, som navnet indikerer, lån, der kan optages til forbrug. De har typisk flere fordele som konventionelle banklån ikke har. Først og fremmest er de nemmere at optage, da kreditvurderingen ikke er så streng. Det er ofte et problem, når man gerne vil låne i banken, der i dag stiller virkelig strenge krav til dig som låner, hvor du blandt andet skal igennem en individuel kreditvurdering, til møde med din bankrådgiver og fremvise budgetter og afbetalingsplaner. Dette kommer man udenom, når man ansøger om et forbrugslån. Dette sker online, og du skal ikke sende lønsedler ind, eller forklare hvad du har i sinde at bruge pengene til. Det bestemmer du helt selv.

Forbrugslån på fleksible vilkår

Forbrugslån udbydes stort set altid på fleksible vilkår, hvor de kan tilpasses individuelt til din økonomiske situation. Du bestemmer derfor helt selv, hvor meget du vil afdrage med om måneden, og hvor lang en løbetid du ønsker på dit lån. Du har i praksis mulighed for at afdrage over en periode på helt op til 7 år, hvilket giver en fordelagtig afbetalingsproces, hvor du nøje kan tilpasse de månedlige afdrag til dit rådighedsbeløb. Så slipper du også for at leve af vand og grød, så længe du afbetaler på dit lån. Foruden den fleksible afbetalingsproces, skal der heller ikke stilles sikkerhed for dit lån. Du låner uden sikkerhed, og slipper derfor for den besværlige og træge proces med at tinglyse dine ejendele.

Kreditrammen på et forbrugslån må også betegnes som værende et plus. Du kan hos langt de fleste låneudbydere låne op til 250.000 kr., hvilket typisk dækker alle de behov, som du måtte have. Hvis du skal købe en bolig, så kan lånet dog komme til kort, da disse typisk koster mere end en kvart million. Spørgsmålet er nok også, om det er fornuftigt at købe en bolig med et forbrugslån. Hvis banken ikke vil låne dig penge til en bolig, så har de nok vurderet, at din økonomiske situation ikke er god nok.

Ansøg om et lån online i dag. Behandlingstiden er vældig kort, og du bliver ofte godkendt indenfor en time. Pengene udbetales til din NEMkonto indenfor 48 timer, og forbrugslån er derfor i sandhed hurtige lån.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.