Lån penge til din nye telefon

Teknologien indenfor mobiltelefoni har i løbet af de sidste par år, udviklet sig med en hidtil uset hastighed. Siden Apple kom med den første iPhone for knap 5 år siden, er markedet for smartphones vokset eksplosivt, og der findes i dag over 100 forskellige modeller, som du kan vælge imellem, når du vil skifte din gamle telefon ud. Priserne på de nye smartphones afhænger af hvilken funktionalitet du ønsker af din nye telefon. De fås i prisklasser fra 1.500 kr. til 6.000 kroner. Prisen kan dog blive billigere, da de kan købes på afbetaling og med abonnement, hvor du får et nedslag i telefonens købspris, hvis du samtidigt opretter et særskilt abonnement ved en teleudbyder.

Smartphones funktioner

En telefons vigtigste funktioner er naturligvis, at den kan ringe og skrive. Derudover er en emailklient og en kalender typisk også velanset, så man både kan tjekke sin mail på farten og registrere nye aftaler i kalenderen. En god smartphone bør også kunne synkroniseres med din pc eller tablet, så du får et gnidnings- og problemløst system, der automatisk opdaterer alle dine enheder. Alle ovenstående funktioner er medvirkende til at holde dig i kontakt med omverdenen og i forbindelse med din omgangskreds. Det er essensen af en smartphone.

En verden af applikationer

Noget af det mest smarte ved smartphones er, at de kan tilpasses sådan, som du ønsker det. Dette sker ved hjælp af applikationer, der kan hentes ned på telefonen fra internettet. Der findes et væld af forskellige applikationer, og bare til Apples iPhone findes der over 300.000 forskellige, så du kan skræddersy din telefon, lige præcist som du ønsker det. Dette er absolut ikke en overdrivelse, da der findes applikationer, der praktisk talt løser det mindste behov.

Lån penge til din nye smartphone

Hvad enten du ønsker den nye Samsung Galaxy SIII eller den nye Apple iPhone 5, så er der mulighed for at låne penge til den. Du kan f.eks. låne 5.000 kr. på internettet, hvor du selv bestemmer størrelsen på de månedlige afdrag. Du har mulighed for en løbetid helt op til 7 år. Lån penge til din nye smartphone helt diskret. Der stilles ingen spørgsmål under låneprocessen, og du behøver derfor ikke forklare, hvad lånet skal bruges til.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.