Vil du virkelig have det forbrugslån?

Hvis du før har været i en situation, hvor pengene er knappe, og du ved, at du ikke har råd til både husholdningen og regningerne, der ligger og flyder, så ved du også, at gode råd kan være dyre. Den første indskydelse er ofte, at ringe til venner og forældre og spørge om de kan undvære nogle penge. Hvis dette ikke er muligt, så er næste punkt på dagsordenen at ringe til sin bank og få et møde i stand med sin bankrådgiver, hvor man forklarer denne situation. Det er dog ikke altid, at man kan få lov til at låne penge, enten i form af et lån eller en kassekredit, fra banken. Især ikke efter finanskrisen hvor bankerne er blevet meget mere kritiske med, hvem de låner penge ud til. Du skal virkelig kunne forklare din sag og argumentere for din syge mor, før bankerne vil overveje at låne dig penge. Især som privatkunde har man ringe vilkår, da bankens fortjeneste ofte er minimal, og de ikke vil løbe en risiko.

Du har heldigvis andre muligheder end banklån. I Danmark kan du låne via de private låneudbydere. Denne kategori tæller virksomheder som LEASY, D:E:R, Pengeautomaten, GE Money Bank og Onkel Bob. Her er det muligt at låne mellem 1.000 og 300.000 kr. uden at stille sikkerhed for dit lån. Det betyder i realiteten, at du ikke behøver tinglyse din ejendom eller pantsætte dine ejendele. Der skal ikke stilles sikkerhed for beløbet, som du låner, hvilket typisk giver låntager en ekstra sikkerhed. Når du optager et hurtiglån, sker det på fleksible betingelser, hvor du selv kan strukturere de månedlige afdrag. Du har mulighed for at afdrage over en periode på 7 år, og indenfor denne låneramme kan du selv tilpasse afdragene til dit rådighedsbeløb. Dette er klart en fordel, da du så slipper for, at skulle leve på en sten, fordi at låneudbyder hurtigst muligt vil have sine penge tilbage.

Det er relativt simpelt at ansøge om et minilån. Du kan nemt og enkelt gøre det over internettet, hvor du på 5 minutter kan udfylde en låneansøgning. Du indtaster simpelthen bare dine private oplysninger, lånebeløbet og afdragsvilkårene, hvorefter du trykker send, og afventer et svar. Behandlingstiden er typisk meget kort, og du har ofte svar indenfor et par timer. Herefter skal du godkende lånebetingelserne,  hvorefter pengene udbetales til din NEMkonto indenfor 1 til 2 bankdage. Det går rigtig stærkt, og du kan opleve, at du allerede har pengene på din bankkonto dagen efter, at du har ansøgt.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.